Skip to content Skip to footer
0 items - €0.00 0
0 items - €0.00 0

Over Ons

Over Ons

De Lekkerste Champagne

De jarenlange kennis, ervaring en precisie waarmee de champagnes tot stand worden gebracht zorgen voor een uitstekende en constante kwaliteit. 

Mijn partner en ik, gevestigd in Nederland, zijn erg trots u deze champagnes aan te kunnen bieden. Onze organisatie is klein en u kunt bij ons rekenen op uitstekende en persoonlijke service. Verzorging en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

De lekkerste champagne

Champagne voor de bijzondere momenten

De lekkerste champagne

Creëer het WAUW effect op uw feest

Met de Champagnetoren van Champagne Lamoureux maakt u gegarandeerd van uw feest een bijzondere belevenis. De imposante champagnetoren zal een overweldigende indruk maken op uw gasten en de overheerlijke champagne maakt de belevenis compleet. De toren kan al ingezet worden bij een minimum van 80 glazen en heeft een capaciteit tot ruim 700 glazen.

Mijn eerste kennismaking met Champagne-lamoureux.nl was een groot succes! Ik had een fles Blanc de Blancs besteld om een speciale gelegenheid te vieren en ik was aangenaam verrast door de kwaliteit en smaak van de champagne. De bestelling verliep soepel en de champagne werd snel en zorgvuldig verpakt geleverd. De klantenservice is ook uitstekend – ze hebben al mijn vragen snel en duidelijk beantwoord. Ik kan niet wachten om meer van hun heerlijke champagnes te ontdekken!

Laura Jansen

Wat een geweldige ervaring om de champagnes van Champagne-lamoureux.nl te proeven! Hun aanbod is indrukwekkend en de prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard. Ik heb de Cuvée Prestige geprobeerd en ik ben helemaal om. Het heeft een verfijnde smaak met een mooie balans tussen fruitige en bloemige tonen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar uitstekende champagnes voor speciale gelegenheden of gewoon om zichzelf te verwennen.

Pieter de Vries

Janine van der Meer

Ik heb onlangs de champagnes van Champagne-lamoureux.nl ontdekt en ik ben er helemaal weg van! De selectie is uitstekend en de kwaliteit van de champagne is absoluut top. Mijn persoonlijke favoriet is de Brut Réserve – een perfecte combinatie van frisheid en complexiteit. De levering was snel en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Ik kijk ernaar uit om meer van hun heerlijke champagnes te proberen!

Janine van der Meer

Ben je ouder dan 18?

Deze website vereist dat u 18 jaar of ouder bent om toegang te krijgen. Verifieer uw leeftijd om de inhoud te bekijken.