Een Champagne pakket is bij uitstek hét passende cadeau voor iedere bijzondere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, kerstpakketten, een trouwcadeau, moederdag/vaderdag cadeau, Valentijnsverrassing, jubileum, verjaardag of ieder andere feestelijke gelegenheid.

Champagne Lamoureux werkt voor de champagnepakketten met een aantal basiselementen die eenvoudig samen te stellen zijn. Zo personaliseert u in een handomdraai het pakket naar uw wensen.

Onze Champagnepakketten bestaan uit de volgende basiselementen:

-      Een luxe bewaardoos

-      Een fles Jean-Pierre Lamoureux Champagne 0,75L

-      Zijden interieur met chique uitstraling

-      Twee flûte champagneglazen

-      Een versierband op thema

-      Mogelijkheid tot het toevoegen van een persoonlijke groet/bericht

Keuzemogelijkheden:

DE BEWAARDOOS:

Een mooi hoogglans bewaardoos van kwaliteit met magneetsluiting. De bewaardoos is verkrijgbaar in hoogglans zwart of hoogglans wit.

DE CHAMPAGNE:

Keuze uit de Jean-Pierre Lamoureux champagne collectie 0,75L flessen: Brut, Rosé of Prestige.

INTERIEUR:

Zijden interieur in de kleuren chique goud of romantisch rood.

VERSIERBAND:

Dit is de afwerkband die de doos zijn uiteindelijke uitstraling geeft. Er is veel keuze in verschillende soorten thema’s. Bijvoorbeeld de thema’s Kerst, Oud & Nieuw, Liefde & Romantiek en Feestelijk. Bekijk de verschillende voorbeelden en maak gemakkelijk uw keuze op de pagina ‘Champagnepakketten bestellen’   

 

Met een Champagnepakket van Champagne Lamoureux geeft u altijd een bijzondere belevenis cadeau. Het zeer verzorgde pakket zal een verpletterende indruk maken en de overheerlijke champagne maakt de belevenis compleet.